HomeProfessionalsContact

Hoe helpt Bijeen?

Over Bijeen

Bijeen Heusden is het netwerk van partijen dat in de gemeente Heusden zorgt voor de uitvoering van alle taken op het terrein van zorg, jeugd en werk. Het sociaal team van Bijeen is al enige tijd actief. De leden van het team zijn afkomstig van verschillende organisaties en hebben ieder hun specialisme. Zo treft u er een opbouwwerker, een zorgconsulent, een maatschappelijk werker, een jeugdhulpverlener, een Wmo-consulent, een cliëntondersteuner en iemand die deskundig is op het gebied van werk en inkomen. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt die nodig is.

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van zorg, jeugd of werk?

U kunt gewoon aankloppen op plaatsen waar u dat altijd al deed. Bijvoorbeeld bij uw huisarts, het consultatiebureau of Baanbrekers. Als de situatie daar om vraagt schakelen zij Bijeen in, het sociaal team van de gemeente Heusden. Een medewerker van Bijeen gaat dan met u in gesprek tijdens het zogenoemde keukentafelgesprek.

Samen met de medewerker van Bijeen komt u tot een passende aanpak. Is er sprake van meerdere problemen, dan worden die gezamenlijk aangepakt. zo ontstaat een plan dat past bij uw specifieke situatie. Bovendien heeft u slechts één aanspreekpunt; Bijeen.

Samen aan de slag

Bij het zoeken naar de beste oplossing kijken we eerst wat u eventueel zelf kunt en wie uit uw directe omgeving kan helpen. Als het nodig is, regelt Bijeen professionele ondersteuning. Op die manier zorgen we ervoor dat u zelf de regie over uw leven behoudt.

Hoe werkt deze website?

U kunt in de zoekbalk uw vraag intypen. Deze website geeft direct het beste antwoord. Weten we niet wat u bedoelt, dan vragen we verder. De website is opgebouwd volgens de aanpak van Bijeen. Bij het zoeken naar de beste oplossing kijken we eerst naar wat u zelf kunt oplossen. Eventueel samen met familie of kennissen. Komt u er niet uit? Dan kijken we of u gebruik kunt maken van professionele ondersteuning.

Blader door onderwerpen

Als u geen specifieke vraag heeft, maar iets wilt lezen over een bepaald onderwerp of situatie, blader dan door de verschillende onderwerpen die gerangschikt staan in rubrieken.

Lees een verhaal

Gerard van Dam, Erica Schaap en anderen vertellen hun eigen verhaal, over wat ze hebben meegemaakt, ervaren en hoe zij dingen doen. Misschien kijkt u hierdoor ook anders naar uw eigen situatie.

Verken uw buurt

Bent u op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in de buurt? Kies dan in het menu voor 'in de buurt'. Op de kaart van uw wijk ziet u snel waar organisaties zitten. En welke activiteiten er worden georganiseerd.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult