Stichting Evenementen Vlijmen werkt aan een nieuw project: “Herman''. Met deze professionele speelfilm geven zij een andere kijk op eenzaamheid. De speelfilm wordt gemaakt vóór en dóór Heusdenaren. De opnames worden gemaakt in diverse kernen van de gemeente Heusden. In de film volgen we het verhaal van Herman (67). Direct na zijn pensioen verliest hij zijn vrouw. Hij komt door een noodlottig ongeval in contact met Tim (17). Hierdoor ontdekken ze dat ze veel meer gemeen hebben dan ze vooraf hadden gedacht. Samen gaan ze vervolgens het sociaal isolement te lijf, met alle gevolgen van dien…

Figureren?
Altijd al willen figureren in een film? Dit is jouw kans om mee te doen aan de professionele film Herman. Stichting Evenementen Vlijmen zoekt nog figuranten, met name scholieren (16 - 25 jaar), die op zaterdag 25 september, vrijdag 8 oktober en het weekend van 16/17 oktober beschikbaar zijn om een aantal scenes op te nemen voor de film. Opgeven kan via de onderstaande link.

> Aanmelden als figurant voor de speelfilm Herman

Vertoning
De film wordt eind 2021 in alle kernen van de gemeente Heusden vertoond. Je kunt je nu al inschrijven voor de kaartverkoop. Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Stichting Evenementen Vlijmen of volg ze op Facebook. Gebruik daarvoor onderstaande links.

> Inschrijven kaartverkoop speelfilm Herman

> Inschrijven nieuwsbrief speelfilm Herman

Om de voorstelling mogelijk te maken heeft Stichting Evenementen Vlijmen nog hulp nodig van vrijwilligers en sponsoren. Meld je aan via info@evenementenvlijmen.nl.

Terug naar de startpagina