De maand oktober staat in het teken van ontmoeten binnen de gemeente Heusden. Onze gemeente barst van de verenigingen, stichtingen en clubs. Veel van deze partijen hebben samengewerkt om een volle activiteitenkalender aan te bieden. Er is altijd wel iets waar je bij kunt aansluiten.

Een eerste keer bij een bestaande groep aansluiten is leuk maar ook spannend. Nodig daarom gerust eens een ander uit om samen een nieuwe activiteit in het dorp te ontdekken, neem een vriend of kennis eens mee naar jouw eigen club of nodig simpelweg een buurtgenoot uit voor een kopje koffie en een praatje. Dit  kleine gebaar kan voor iemand een groot verschil maken. Want wist je dat 33% van onze inwoners zich wel eens eenzaam voelt? In iedere kern en van jong tot oud zijn deze gevoelens er.

Bij ingrijpende gebeurtenissen ligt eenzaamheid op de loer. Denk aan een scheiding, verhuizing, geboorte van een eerste kind, verlies van een dierbare, pesten of ziekte. Ken je iemand die zo’n levensveranderende gebeurtenis heeft meegemaakt? Weet dan dat een klein gebaar een groot verschil kan maken. Heb je zelf te maken met een ingrijpende gebeurtenis? Je bent altijd welkom bij Bijeen om te kijken welke mogelijkheden er zijn binnen de gemeente of om gewoon je verhaal te doen. 

Hieronder tref je de link aan naar de activiteitenkalender. Stel je zelf het doel om minimaal één iemand uit te nodigen om mee te gaan naar een activiteit. Met de activiteitenzoeker kun je zoeken naar een leuke of leerzame activiteit waaraan je kunt deelnemen. Van gezellig samen koffie drinken of creatief kaarten maken tot samen bewegen of een interessante workshop of bijeenkomst. Meer informatie over hulp binnen de gemeente Heusden? Neem contact op met Bijeen via www.bijeenheusden.nl of (073) 78 201 78.

 

Ga naar de activiteitenzoeker