Stichting Evenementen Vlijmen werkt aan een nieuw project: “Herman''. Met deze professionele speelfilm geven zij een andere kijk op eenzaamheid. De speelfilm wordt gemaakt vóór en dóór Heusdenaren. De opnames worden gemaakt in diverse kernen van de gemeente Heusden. In de film volgen we het verhaal van Herman (67). Direct na zijn pensioen verliest hij zijn vrouw. Hij komt door een noodlottig ongeval in contact met Tim (17). Hierdoor ontdekken ze dat ze veel meer gemeen hebben dan ze vooraf hadden gedacht. Samen gaan ze vervolgens het sociaal isolement te lijf, met alle gevolgen van dien…

Vertoning
De film wordt in het eerste kwartaal van 2022 in alle kernen van de gemeente Heusden vertoond. Wil jij als organisatie ook de film vertonen? Stuur dan een bericht naar info@evenementenvlijmen.nl. Je kunt je nu al inschrijven voor de kaartverkoop. Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Stichting Evenementen Vlijmen of volg ze op Facebook. Gebruik daarvoor onderstaande links.

Inschrijven kaartverkoop speelfilm Herman

Inschrijven nieuwsbrief speelfilm Herman

Om de voorstelling mogelijk te maken heeft Stichting Evenementen Vlijmen nog hulp nodig van vrijwilligers en sponsoren. Meld je aan via info@evenementenvlijmen.nl.

Terug naar de startpagina