Maatregelen Bijeen vanwege corona

Bij Bijeen houden wij ons aan de aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat wij mensen met verkoudheidsklachten verzoeken om niet bij onze wijkwinkels binnen te lopen. Daarnaast werken we voorlopig alleen op afspraak. Dat geldt ook voor de spreekuren. Het Aanmeldpunt en de balie van Bijeen in Drunen zijn wel gewoon bereikbaar tijdens de bekende openingstijden. 

Vragen over corona?

Heeft u vragen over het nieuwe coronavirus? Kijk op www.heusden.nl/coronavirus. U kunt ook de website van het RIVM raadplegen.

> www.heusden.nl/coronavirus
> www.rivm.nl

Heusden Helpt!

Heb je vanwege Corona hulp nodig of voel je je eenzaam, dan kun je ook contact opnemen met Heusden Helpt!, telefoon: (073) 511 8350 (9.00-17.00 uur) of e-mail: heusdenhelpt@bijeenheusden.nl

Meer informatie over Heusden Helpt!

Maak jij je zorgen over iemand?

Alles is anders is door de coronamaatregelen. Maak jij je zorgen om iemand in jouw omgeving zoals heftige ruzies bij de buren of een buurtbewoner met verward gedrag? Jij kunt hieraan iets doen en deze persoon helpen!

> Meer informatie over wat jij kunt doen

Buurtbemiddeling in tijden van corona

We leven in bijzondere tijden door de maatregelen rondom het coronavirus. Het normale leven staat even stil. Bijna iedereen is veel meer in huis, moet thuis werken en de kinderen helpen met het schoolwerk. Anderen moeten werken in moeilijke omstandigheden. Juist daardoor kan burenoverlast op dit moment extra vervelend zijn.

> Meer informatie over buurtbemiddeling

Mantelzorgkrant over corona

In de nieuwe Mantelzorgkrant besteedt het Steunpunt Mantelzorg Heusden veel aandacht aan corona en hoe je hier als mantelzorger - maar ook als inwoner - mee op moet gaan. Verder staat de krant weer boordevol nuttige tips.

> Mantelzorgkrant Heusden - maart 2020