WeHelpen-Ontmoetingsplek

ZorgSaam Heusden houdt iedere dinsdag een WeHelpen-Ontmoetingsplek in de bibliotheek in Drunen.

ZorgSaam Heusden, onderdeel van Bijeen, wil mensen zoveel mogelijk helpen om elkaar te vinden. Wehelpen  is een online platform waarop mensen hulp kunnen aanbieden en vragen. Dit varieert van  boodschappen doen tot hulp met de computer. En van de heg snoeien tot schilderles tijdens een kopje koffie. Het is een succes! Want iemand helpen die je nodig heeft, dat doe je graag. Daarom houden we iedere dinsdag een WeHelpen-Ontmoetingsplek in de bibliotheek van Drunen. Het is gratis en voor iedereen.

Klein klusje

Doen al die mensen dat kosteloos? Jazeker! Iedereen kan zich aanmelden. Vaak zijn  mensen huiverig voor vrijwilligerswerk. “Dat is niet vrijblijvend en ik heb al een drukke baan!” Maar een keer even een klein klusje doen voor een ander, dat is geen probleem. Zeker niet als het iets is dat jij goed kan en leuk vindt om te doen. Via het online platform kun je kiezen wat bij je past en wanneer het je uitkomt. Het resultaat: een goed gevoel omdat je de wereld van iemand anders wat mooier hebt gemaakt!’

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig? Kom dan naar de ontmoetingsplek op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Drunen.  De koffie staat klaar!

> Meer informatie over WeHelpen

> Naar de website van WeHelpen Heusden