Digitale workshop 'Klein geluk voor de mantelzorger'

In samenwerking met auteur Inge Jager houdt Bijeen op dinsdag 10 november een digitale workshop over klein geluk voor de mantelzorgers. Tijdens de workshop wordt aan de hand van inspirerende oefeningen uitgelegd hoe je als mantelzorger zelf in balans blijft. Want wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt daarna des te beter voor een ander. 

De online workshop wordt geopend door mantelzorgconsulenten van ContourdeTwern. Zij geven een korte introductie van de nieuwe online training "Zorg in Balans". Deze cursus leert u stil te staan bij uw eigen situatie en wat u daarin eventueel kunt veranderen om tot een goede balans te komen. Hiervoor wordt onder meer de methodiek "Bordje vol" gebruikt, die ook bekend is van de landelijke actie "Deel je zorg” van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Geluksbeleving

Vervolgens neemt Inge Jager, auteur van het boek “Klein geluk voor de mantelzorger” het woord. Zij gaat verder in op hoe mantelzorgers in balans kunnen blijven en geeft bovendien toegankelijke informatie over geluk en geluksbeleving. 

De workshop vindt plaats op 10 november, op twee momenten±

  • in de middag van 14.00 tot 15.30 uur
  • in de avond van 19.30 tot 21.00 uur

Je hoeft ervoor niet de deur uit, de workshop is te volgen op internet. Als je je hebt aangemeld ontvang je hierover meer gegevens.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de workshop? Meld je dan uiterlijk 6 november a.s. aan door een mail te sturen naar mantelzorglijn@contourdeTwern.nl
Vermeld in de mail:

  • je naam + telefoonnummer;
  • je woonplaats en;
  • of je in de middag of avond wilt deelnemen.