Gedupeerd door kinderopvangtoeslagaffaire

Woon jij in de gemeente Heusden en ben je gedupeerd door de kinderopvangtoeslag-affaire van de Belastingdienst? De Belastingdienst gaat ouders die in de problemen zijn gekomen compenseren. Maar de financiële compensatie is niet altijd genoeg om de problemen op te lossen. Heb jij hulp of  ondersteuning nodig bij ontstane problemen? Neem dan contact op met Bijeen.

Een Bijeen-medewerker zorgt ervoor dat jouw vraag op de juiste plek terechtkomt voor de ondersteuning die nodig is. Denk hierbij aan hulp rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen. Neem contact op met Bijeen via telefoon (073) 78 201 78 of per mail op info@bijeenheusden.nl.

Wethouder Peter van Steen, die het sociaal domein in zijn portefeuille heeft, weet dat er in Heusden tot nu toe 14 gedupeerde gezinnen zijn. Wie deze gezinnen zijn, is bij de gemeente helaas nog niet bekend. De Belastingdienst deelt binnenkort deze gegevens met de gemeente. Zodra we weten welke gezinnen gedupeerd zijn, neemt Bijeen contact op met deze mensen. ‘’Maar ik hoop dat inwoners al eerder aan de bel trekken bij Bijeen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing voor jouw (financiële) problemen’’, aldus wethouder Peter van Steen.  

Weet je niet of je een gedupeerde bent?
Is de kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet je niet waarom? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via onderstaande contactmogelijkheden.

Website:      klik hier om naar de website te gaan
Telefoon:     0800 - 2 358 358 (gratis).