CDA'er René Peters brengt bezoek aan Heusden

Vrijdag 26 februari deed CDA-Tweede Kamerlid René Peters Heusden aan met een werkbezoek. Als verantwoordelijke voor jeugd(zorg) ging hij in gesprek met jongerenwerker Pieter Verhagen en jongerenambassadeur Achraf Ellouatassi.

Na een rondleiding door buurthuis de Stulp was het tijd voor koffie met een Bossche bol. Daar raakten de Heusdense CDA-voorzitter Maartje Schmiermann, fractievoorzitter Erika van Gessel en Pieter, Achraf en René Peters in gesprek over de Heusdense jongeren en het jongerenwerk. Wat is jongerenwerk nou precies? En hoe gaat jongerenwerker Pieter te werk in Heusden? Wat hebben de jongerenambassadeurs in coronatijd voor de jongeren betekend? En ook: wat kan in Heusden een aanvulling zijn voor de jeugd? Het was een aangenaam en gezellig gesprek. Na afloop ontving jongerenambassadeurs Achraf het boek van Réne Peters: Zorgen over de jeugdzorg. 

Een bezoek aan Den Haag


René Peters nodigde de Heusdense jongerenambassadeurs uit om een bezoek te komen brengen aan de Tweede Kamer in Den Haag. Dit gaan we doen wanneer de coronamaatregelen worden versoepeld en we verantwoord met een groep op bezoek kunnen komen. Daarnaast maakte Achraf indruk met zijn scherpe vragen. Hem is gevraagd aan te sluiten bij de jongerenafdeling van het CDA.