Bijeen Heusden lanceert campagne ‘een gelukkig leven’

Een relatie, iedereen heeft hier zijn eigen beeld en ideeën bij. Ze zijn er in alle denkbare vormen. Zelf en met elkaar reis je naar een toekomst die je voor ogen hebt. Maar heb jij hetzelfde eindpunt voor ogen als je (toekomstige) partner? Helaas raken veel partners elkaar tijdens deze reis kwijt. De welbekende slotzin van ieder sprookje ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ geldt dan ook niet voor iedere relatie.

Tijdens de ArkParkdag op 19 juni 2022 is door Bijeen Heusden, samen met verschillende partners uit de kunst en cultuur sector, de campagne ‘een gelukkig leven’ gelanceerd. In de campagne maken we zichtbaar wat er zich kan afspelen tussen mensen als het niet goed gaat binnen de relatie of met ex-partners en hun kinderen bij een relatiebreuk. In het verlengde daarvan ziet Bijeen Heusden dat huiselijk geweld en kindermishandeling een pittig en tijdloos probleem is. Medewerkers van Bijeen stonden op de ArkParkdag klaar om meer te vertellen over de signalen van huiselijk geweld en wat je kunt doen als je je zorgen maakt over je eigen situatie of dat van iemand die je kent. 

Website voor meer informatie
Wil jij weten hoe je huiselijk geweld of kindermishandeling kunt herkennen? Of ondervind je huiselijk geweld maar weet je niet hoe je uit deze situatie moet komen? Kijk dan op www.bijeenheusden.nl/gelukkigleven. Binnenkort lanceren we ook een indrukwekkende podcast!