Als je uit elkaar gaat - Ouderbijeenkomst

Een scheiding kan veel stress geven. Het verandert je leven. Vaak weet je nog niet precies hoe het moet met wonen, financiën en allerlei andere praktische dingen. Een scheiding kan ook het leven van kinderen flink op z’n kop zetten, want: bij wie ga je wonen, en, wat als je ouders ruzie (blijven) maken?

Worstel jij ook met deze vragen? Ben je zelf gescheiden, ga je scheiden of zit je al langer in een moeilijke situatie? Meld je dan aan voor een ouderbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je praktische tips wat je kunt doen. Ook hoor je twee persoonlijke verhalen, van een vader en een moeder, over hun scheiding en wat heeft gemaakt dat zij de situatie hebben kunnen keren.

De bijeenkomst wordt op 30 mei & 9 juni georganiseerd. Van 19.15 tot 21.00 uur ben je van harte welkom bij Buurthuis de Korf in Vlijmen. Vind je het fijn om iemand mee te nemen? Dat is geen probleem! Denk bijvoorbeeld aan je huidige partner, een familielid of iemand uit je vriendenkring.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar ouderbijeenkomsten@alsjeuitelkaargaat.nl Vermeld bij je aanmelding de datum van de bijeenkomst die je bij wilt wonen, je voor- en achternaam (van jouw kind of kinderen) en de postcode (4-cijfers) waar je woonachtig bent.