Mantelzorgwaardering

Mantelzorgers besteden vaak veel tijd aan het zorgen voor familieleden, vrienden of andere kennissen. Dat geeft hen voldoening, maar het is dikwijls ook zwaar. De gemeente Heusden waardeert de mantelzorgers en geeft hen een steuntje in de rug. We doen dat met de mantelzorgwaardering.

Ieder jaar bedenkt de gemeente in overleg met Steunpunt Mantelzorg een attentie waardoor de mantelzorgers merken dat zij niet vergeten worden. Dit jaar is dat op 10 november, de nationale Dag van de Mantelzorg. Om voor deze waardering in aanmerking te komen kunt u zich aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg Heusden. U kunt dat doen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Doe dat wel vóór 8 november a.s.. Natuurlijk mag u ook een mantelzorger in uw omgeving aanmelden.

Gratis lidmaatschap MantelzorgNL

In het kader van de Week van de Mantelzorg biedt het Steunpunt Mantelzorg alle mantelzorgers in de gemeente een jaar gratis lidmaatschap van MantelzorgNL aan. MantelzorgNL is de landelijke vereniging van mantelzorgers. Een lidmaatschap biedt veel voordelen.

> Meer informatie over het gratis lidmaatschap van MantelzorgNL 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@mantelzorgheusden.nl

Aanmelden Mantelzorgwaardering

Om contact met u op te kunnen nemen, verzoeken we in ieder geval uw e-mailadres in te vullen en eventueel ook uw telefoonnummer.