Woon jij in de gemeente Heusden en ben je gedupeerd door de kinderopvangtoeslag-affaire van de Belastingdienst? De Belastingdienst gaat ouders die in de problemen zijn gekomen compenseren. Maar de financiĆ«le compensatie is niet altijd genoeg om de problemen op te lossen. Heb jij hulp of  ondersteuning nodig bij ontstane problemen? Neem dan contact op met Bijeen.

Kindregeling
Bij het herstel van de problemen met de kinderopvangtoeslag gaat het vaak over ouders. Maar ook kinderen en jongeren zijn gedupeerd. Voor hen is de kindregeling gemaakt. De kindregeling is een herstelregeling bedoeld als steun in de rug voor kinderen en jongeren.  Klik hieronder om naar de website van de Belastingdienst te gaan.

>Website kindregeling 

Weet je niet of je een gedupeerde bent?
Is de kinderopvangtoeslag stopgezet tussen 2005 en 2019 en weet je niet waarom? Neem dan contact op met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via onderstaande contactmogelijkheden.

Website:      > klik hier om naar de website te gaan
Telefoon:     0800 - 2 358 358 (gratis).

Hulp nodig?
Een Bijeen-medewerker zorgt ervoor dat jouw vraag op de juiste plek terechtkomt voor de ondersteuning die nodig is. Denk hierbij aan hulp rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen. Neem contact op met Bijeen via telefoon (073) 78 201 78 of per mail op info@bijeenheusden.nl.