Heusdenvoorelkaar

Vraag en aanbod voor vrijwilligerswerk en burenhulp in de gemeente Heusden zijn nu overzichtelijk op één locatie beschikbaar, www.heusdenvoorelkaar.nl. 

Deze website vormt een online marktplaats voor vrijwilligerswerk en burenhulp en maakt deel uit van het succesvolle NLvoorelkaar. Via de site kunnen inwoners zich eenvoudig aanmelden om iets voor een ander te betekenen, zoeken naar een leuke vrijwilligersvacature of juist een hulpvraag stellen aan buurtgenoten. Voorbeelden van hulpvragen zijn bijvoorbeeld het vinden van een maatje, het uitlaten van de hond of het doen van boodschappen.

Het team van Heusdenvoorelkaar bestaat uit betaalde en vrijwillige krachten met als opdracht om de vrijwillige inzet in de gemeente Heusden te bevorderen. Naast het beheer van de online marktplaats ondersteunt team Heusdenvoorelkaar onder andere inwoners met het vinden van een leuke en nuttige vrijwilligersfunctie, organisaties met het vinden van de juiste vrijwilligers en wordt  advies gegeven over vrijwilligersbeleid en werken met vrijwilligers. 

Zoek je een leuke vrijwilligersfunctie of heb je tijd over om een buur te helpen?
Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van Heusdenvoorelkaar. Staat de juiste vacature er niet tussen? Je kunt ook je diensten aanbieden op de aanbodpagina, op deze manier kun je iemand of een organisatie helpen met werkzaamheden die jij leuk vindt of waar je goed in bent.  

Heb je een klus welke je zelf niet (meer) kunt uitvoeren of kun je iemand zijn hulp of gezeldschap gebruiken? 
Neem dan een kijkje op het aanbod van verschillende dorps- en buurtgenoten. Zit je de juiste persoon er niet tussen? Plaats je (hulp)vraag dan op de website. Dan kunnen buurtbewoner reageren op jouw vraag.  

Ben je op zoek naar vrijwilligers?
Plaats je vacature dan makkelijk en snel op Heusdenvoorelkaar! Kun je wat tips en trics gebruiken over de vacaturetekst lees dan dit artikel. Via het volgende stappenplan kun je nog effectiever vrijwilligers werven. 

Voor het plaatsen van vragen/ vacatures of het reageren op bestaande (hulp)vragen of vacatures is het noodzakelijk dat je een profiel aanmaakt en inlogt. Op deze manier is Heusdenvoorelkaar een veilige omgeving waarop inwoners van de gemeente Heusden met elkaar in contact kunnen komen. De persoons- en organisatiegegevens worden niet gedeeld met derde partijen. 

Heb je moeite met het vinden van de juiste vacature of vrijwilligers? 
Team Heusdenvoorelkaar is voor jou! We helpen graag mee. Neem dan contact met ons op.   

Contact met team Heusdenvoorelkaar 
Er zijn verschillende manieren om met ons in contact te komen. 

Telefonisch: Bel naar 06-16014452
E-Mail: mail ons via contact@heusdenvoorelkaar.nl
Website: via het formulier op onze website 

Of bezoek ons tijdens één van onze  inloopuren:
 
Elke dinsdag 11-12 uur: Bibliotheek Drunen
Elke woensdag 14-15 uur: Bibliotheek Vlijmen 
Elke donderdag 10-11 uur: Bibliotheek Oudheusden   

Let op: kijk op onze website voor de actuele inloopuren en eventuele vakantiesluitingen. 

De werkzaamheden van het vrijwilligershuis Heusden zijn overgegaan naar team Heusdenvoorelkaar.