Krachttraining

Loop je in het dagelijks leven tegen vragen of problemen aan waar je grip op wilt krijgen? Wil je vooruit maar heb je geen idee hoe?

Wat jouw situatie ook is, je kan er tijdens de krachttraining mee aan de slag! In een groepje van maximaal acht personen kom je samen. Iedereen heeft zijn eigen vraag, doel of probleem, maar je gaat sámen aan de slag. Zo kan je van elkaar leren, elkaar versterken en steunen. De deelnemers brengen elkaar – onder begeleiding van professionals – op ideeën, geven elkaar tips en steun. Aan de hand van het doel dat je jezelf stelt, maakt iedereen een eigen plan. Hier werk je aan in de periode van de krachttraining. Je beslist zelf wat je deelt in de training. Wat je deelt is vertrouwelijk. Ook maken we tijdens de training aanvullende afspraken over privacy en stelt iedereen zijn eigen grenzen.

Wat levert het op?

Duidelijkheid, antwoorden, zelfvertrouwen, een plan hoe verder te gaan, een goede ervaring, een goed gevoel, zelfinzicht. In vier weken tijd krijg je inzicht in de stappen die je kan inzetten om jouw persoonlijke doel te behalen. Aan het einde van de training heb je een concreet actieplan in handen.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Bel of mail naar het Aanmeldpunt van Bijeen.

Telefoonnummer

073 782 0178 (ma-vr 09.00 - 13.00 uur)

Mailadres

info@bijeenheusden.nl
 

Download de flyer van Krachttraining