Taalhuis Heusden

In de gemeente Heusden heeft zo'n 8 tot 11 procent van de inwoners moeite met lezen, schrijven rekenen en digitale vaardigheden. Kent u iemand die laaggeletterd is? Breng hem of haar dan in contact met het Taalhuis Heusden.

Bij het Taalhuis Heusden kunnen mensen terecht die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en computeren. De Taalhuiscoördinator helpt u graag verder! Wilt u bijvoorbeeld een taalcursus volgen? Of weten hoe u kunt appen met uw kleinkinderen en een smartphonecursus bijwonen? Het kan allemaal. De Taalhuiscoördinator vertelt u graag over alle mogelijkheden en helpt u bij alle vragen die u heeft.

Spreekuur

Er zijn verschillende cursussen voor lezen, schrijven, rekenen en werken met computers op verschillende niveaus. Wilt u een cursus volgen? Kom dan naar een spreekuur van het Taalhuis Heusden. De actuele openingstijden staan hier > Liever toch telefonisch of digitaal? Taalhuis staat voor u klaar. Zie voor contactgegevens hieronder.

> Naar de website van Taalhuis

Meer informatie

Taalhuis Heusden maakt deel uit van het Taalnetwerk Midden-Brabant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Mensink van Taalhuis Heusden.

Taalhuis Heusden
Frank Mensink 
Telefoon: 088 – 605 06 04
E-mail: heusden@taalhuismb.nl