Hieronder tref je de toolkit aan van de campagne Kom Erbij Heusden. Help jij ook mee om eenzaamheid bespreekbaar te maken? Of bied jij activiteiten aan om eenzaamheid te bestrijden? Zo zorgen we er samen voor dat alle inwoners in Heusden mee kunnen doen! Gebruik onze toolkit Kom Erbij Heusden om meer bekendheid te geven aan dit onderwerp.

Via de activiteitenzoeker kun je gericht zoeken op een aantal kenmerken zoals thema, dag en kern. Op deze manier kun je inwoners gericht helpen met zoeken. Organiseer jij een activiteit die openbaar toegankelijk is en wil je dat deze wordt opgenomen in de activiteitenzoeker van Bijeen? Vul dan het activiteitenformulier in en wij zorgen ervoor dat de activiteit in het overzicht wordt opgenomen.

Klik hieronder om naar de activiteitenzoeker te gaan.

> Activiteitenzoeker

Klik hieronder om jouw activiteit aan te melden. 

> Activiteit aanmelden 

In de maand oktober posten we verschillende social media berichten op Facebook en Instagram van gemeente Heusden en Bijeen Heusden. Deel jij ze ook mee om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Je kunt ook zelf een post delen om eigen activiteiten te delen. Deze berichten kun je aanvullen met de onderstaande kernboodschappen van de campagne Kom Erbij Heusden of de activiteitenzoeker.

Klein gebaar, groot verschil

Bij ingrijpende gebeurtenissen, zoals een scheiding of verlies van een dierbare, ligt eenzaamheid op de loer. Ken jij iemand die zo’n levensveranderende gebeurtenis mee maakt? Weet dan dat een klein gebaar een groot verschil kan maken. Bel eens aan bij iemand om te vragen hoe het gaat of nodig iemand uit om mee te gaan naar een activiteit. Meer informatie over wat jij kan doen vind je op www.komerbijheusden.nl

Activiteitenzoeker

Heb je behoefte aan een praatje of gezelligheid om je heen? Of onderneem je liever samen met iemand een (sportieve) activiteit? Kijk dan eens in de activiteitenzoeker op www.komerbijheusden.nl. Hier kun je makkelijk jouw voorkeuren (dag, locatie, soort activiteit) aanklikken. Zo vind je snel een activiteit die bij jou past!

Het staat je vrij om het logo van de coalitie Kom Erbij Heusden te gebruiken. We horen graag voor welke activiteit jij het logo gebruikt! Dit kun je doorgeven aan de afdeling communicatie van de gemeente Heusden. Stuur daarvoor een mail naar communicatie@heusden.nl

> Logo Kom Erbij Heusden

In de campagne maken we ook gebruik van posters en muurstickers om bij openbare gelegenheden, zoals buurthuizen, zichtbaar te zijn. Daarnaast hebben we ansichtkaarten die inwoners of vrijwilligers kunnen gebruiken om iemand uit de buurt uit te nodigen om mee te gaan naar een activiteit. Voor sommigen is het namelijk een te grote stap om zelf naar een activiteit te gaan. Deze materialen kun je gratis opvragen via de afdeling communicatie van de gemeente Heusden. Stuur hiervoor een mail naar communicatie@heusden.nl onder vermelding van drukwerk Kom Erbij Heusden. 

> Voorbeeld drukwerk campagne Kom Erbij Heusden