Bij ingrijpende gebeurtenissen ligt eenzaamheid op de loer. Denk aan een scheiding, verlies van een dierbare, pesten of ziekte. Maar ook een verhuizing of geboorte van een eerste kind kunnen voor eenzaamheidsgevoelens zorgen. Ken je iemand die zo’n levensveranderende gebeurtenis mee maakt? Weet dan dat een klein gebaar een groot verschil kan maken.
 • Zoek uw activiteit

  Op deze plek kunt u zoeken naar een leuke of leerzame activiteit waaraan u kunt deelnemen. Van gezellig samen koffie drinken of creatief kaarten maken tot samen bewegen of een interessante workshop of bijeenkomst. Ook alle spreekuren van Bijeen en partners zijn hier te vinden.

   

 • Nieuwe cursus Alleenzaamheid van start

  Via Bijeen Heusden kun je meedoen aan de gratis cursus Alleenzaamheid, speciaal voor Heusdenaren die zich (weleens) eenzaam voelen en meer contacten willen opdoen. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten, allemaal in groepsverband.

 • Training signalering eenzaamheid

  Eenzaamheid is overal, ook binnen jouw club of vereniging. Als je weet dat iemand eenzaam is, dan kun je daar extra op letten. Maar wat zijn de signalen? En als je vermoedens hebt, hoe breng je dit dan ter sprake? Kom in actie en volg de lokale training!