Bij ingrijpende gebeurtenissen ligt eenzaamheid op de loer. Denk aan een scheiding, verlies van een dierbare, pesten of ziekte. Maar ook een verhuizing of geboorte van een eerste kind kunnen voor eenzaamheidsgevoelens zorgen. Ken je iemand die zo’n levensveranderende gebeurtenis mee maakt? Weet dan dat een klein gebaar een groot verschil kan maken.
 • Zoek uw activiteit

  Op deze plek kunt u zoeken naar een leuke of leerzame activiteit waaraan u kunt deelnemen. Van gezellig samen koffie drinken of creatief kaarten maken tot samen bewegen of een interessante workshop of bijeenkomst. Ook alle spreekuren van Bijeen en partners zijn hier te vinden.

   

 • Speelfilm Herman bij jou in de buurt?

  Door Stichting Evenementen Vlijmen is de speelfilm Herman gemaakt. Met deze professionele speelfilm geven zij een andere kijk op eenzaamheid. Wil jij deze ook boeken voor 2022 bij jou in de buurt? Lees dan snel verder.

 • Toolkit Kom Erbij Heusden

  De maand oktober staat in het teken van ontmoeten binnen de gemeente Heusden. Help jij ook mee met het verspreiden van berichten om op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat alle inwoners in Heusden mee kunnen doen! Gebruik dan snel onze toolkit Kom Erbij Heusden.