Bij ingrijpende gebeurtenissen ligt eenzaamheid op de loer. Denk aan een scheiding, verlies van een dierbare, pesten of ziekte. Maar ook een verhuizing of geboorte van een eerste kind kunnen voor eenzaamheidsgevoelens zorgen. Ken je iemand die zo’n levensveranderende gebeurtenis mee maakt? Weet dan dat een klein gebaar een groot verschil kan maken. De Coalitie Kom Erbij Heusden spant zich in om deze gevoelens preventief tegen te gaan en degenen die ze ervaren te ondersteunen. Wil je helpen onze boodschap te verspreiden? Bekijk dan onze toolkit
 • Zoek uw activiteit

  Op deze plek kunt u zoeken naar een leuke of leerzame activiteit waaraan u kunt deelnemen. Van gezellig samen koffie drinken of creatief kaarten maken tot samen bewegen of een interessante workshop of bijeenkomst. Ook alle spreekuren van Bijeen en partners zijn hier te vinden.

   

 • Join Us (jongeren ontmoeten)

  Bij Join Us in Heusden ga je andere jongeren ontmoeten! Jongeren die net als jij zin hebben in een leuker sociaal leven.

 • Heusden Helpt

  Heb je behoefte aan een praatje, maar is er niemand in de buurt? Of heb je hulp nodig tijdens het boodschappen doen of de hond uitlaten? Via Heusden Helpt staan vrijwilligers klaar om te helpen, een praatje te maken of een luisterend oor te bieden. Neem contact met ons op door op de knop hieronder te klikken.