Bij ingrijpende gebeurtenissen ligt eenzaamheid op de loer. Denk aan een scheiding, verlies van een dierbare, pesten of ziekte. Maar ook een verhuizing of geboorte van een eerste kind kunnen voor eenzaamheidsgevoelens zorgen. Ken je iemand die zo’n levensveranderende gebeurtenis mee maakt? Weet dan dat een klein gebaar een groot verschil kan maken. De Coalitie Kom Erbij Heusden spant zich in om deze gevoelens preventief tegen te gaan en degenen die ze ervaren te ondersteunen.
 • Zoek uw activiteit

  Op deze plek kunt u zoeken naar een leuke of leerzame activiteit waaraan u kunt deelnemen. Van gezellig samen koffie drinken of creatief kaarten maken tot samen bewegen of een interessante workshop of bijeenkomst. Ook alle spreekuren van Bijeen en partners zijn hier te vinden.

   

 • Help een ander en jezelf

  Help een ander én jezelf, word vrijwilliger. We zien en horen dat mensen die een ander helpen zelf ook groeien, nieuwe ervaringen beleven en nieuwe contacten opdoen. Win-win dus.

 • Toolkit Kom Erbij Heusden

  Help jij ook mee om eenzaamheid bespreekbaar te maken? Of bied jij activiteiten aan om eenzaamheid te bestrijden? Zo zorgen we er samen voor dat alle inwoners in Heusden mee kunnen doen! Gebruik onze toolkit Kom Erbij Heusden om meer bekendheid te geven aan dit onderwerp.