Elkaar ontmoeten binnen de gemeente Heusden staat centraal in de campagne 'Klein gebaar, Groot verschil'. Vier mooie Heusdense initiatieven lichten we op de pagina uit. Alle vier anders, maar met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. Naast de persoonlijke portretten staan ook het herkennen en ter sprake brengen van eenzaamheid centraal in de campagne. Via ansichtkaarten, posters, deze website en trainingen maken we vrijwilligers, ondernemers en inwoners bekend met de signalen van eenzaamheid. Het ter sprake brengen is vaak lastiger dan het herkennen, dus ook hier geven we handvaten voor. Help jij ook mee met het verspreiden van berichten om op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken. Zo zorgen we er samen voor dat alle inwoners in Heusden mee kunnen doen! Of wil je meer weten over de signalen van eenzaamheid? Klik op de links hieronder.

> Toolkit campagne Kom Erbij Heusden

> Signalen die kunnen duiden op eenzaamheid

Bekijk en lees hieronder de verhalen van de vier boegbeelden van de campagne Kom Erbij Heusden.

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van Helma uit onze gemeente.

> Out of your Mind

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van de werkgroep SAMEN uit Elshout.

> SAMEN Elshout

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van Kees en Francien. Samen trekken deze Fietsmaatjes erop uit om de meest prachtige plekken in onze gemeente te ontdekken en te genieten. Klik hieronder om het verhaal van de Fietsmaatjes Heusden te lezen en te bekijken.

> Fietsmaatjes Heusden

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van Jos van der Ven, buurtsportcoach in onze gemeente. Klik hieronder om het verhaal van Jos te lezen en te bekijken.

> Buurtsport

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van de ‘Groenbrigade’ uit het Geerpark in onze gemeente. Klik hieronder om het verhaal van de Groenbridgade te lezen en te bekijken.

> Groenbrigade Geerpark

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van Trudy, vrijwilliger bij 'Met Elkaar' uit onze gemeente. Klik hieronder om het verhaal van de Groenbridgade te lezen en te bekijken.

> Trudy vrijwilliger bij Met Elkaar 

In de campagne ‘Kom Erbij Heusden’ staan verschillende Heusdense initiatieven centraal. Allemaal met de overeenkomst dat een klein gebaar van de een, een groot verschil voor de ander kan maken. We nemen je graag mee in het verhaal van Marielle en Cindy, die de Vlijmense Wandelbende oprichtte, uit onze gemeente. Klik hieronder om het verhaal van Marielle en Cindy te lezen en te bekijken.

> De Vlijmense Wandelbende