Met Elkaar - dagbesteding in Heusden

Met Elkaar is een vorm van laagdrempelige dagbesteding waar u andere mensen ontmoet en een plek voor mensen die behoefte hebben aan een praatje of gewoon wat gezelligheid om hun heen. Er is hierbij ruimte voor een potje kaarten, een spelletje, knutselen en andere leuke activiteiten! Niets moet en er is geen vaststaand programma. U bent welkom Met Elkaar wordt mogelijk gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen voor die lekkere kop koffie/thee, aandacht en tegen een kleine vergoeding ook voor een warme maaltijd.  
 

Iedereen is welkom 
U heeft geen indicatie of doorverwijzing nodig om te mogen deelnemen aan Met Elkaar. Met Elkaar is er op gericht zo veel mogelijk mensen op een goede en leuke manier te laten meedoen. Bent u slecht ter been of wat vergeetachtig? Of zijn er andere zaken waardoor u soms wat minder goed uit de voeten kunt? Neem gerust vooraf contact met ons op om dit te bespreken. Laat ons weten of u graag een keertje langs wilt komen om een kijkje te nemen of Met Elkaar iets voor u is. Dan kunnen wij u op een gepaste wijze op een van onze locaties ontvangen.

Locaties en tijden 

Met Elkaar is te vinden op meerdere locaties in de gemeente Heusden. 
 

Met Elkaar vindt in Die Heygrave elke maandag en woensdag van 10.00u tot 14.30u plaats. Deelname is kosteloos. Er is de mogelijkheid om te blijven eten. We vragen hiervoor een kleine vergoeding.

Adres: Burgemeester Zwaansweg 4 in Vlijmen

Met Elkaar vindt in De Stulp elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.30 uur plaats. Deelname is kosteloos. Er is de mogelijkheid te blijven eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding. 

Adres: Admiraalsweg 101 in Drunen

Met Elkaar vindt in de Schakel elke woensdag van 10.00 tot 13.30 uur plaats. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding. 

Iedere vrijdagochtend organiseren we van 10:00u tot 12:00u een "ladies only' variant van Met Elkaar in de Schakel.  

Adres: Vermeerstraat 58a in Oudheusden

Met Elkaar vindt in De Mand elke donderdag van 10.00 tot 13.30 uur plaats. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

Adres: Jan Steenstraat 2 in Vlijmen

Met Elkaar vindt in de Ark elke donderdag van 14.00 tot 17.00 uur plaats. 
Adres: Ambrosiushof 44, 5254 HD Haarsteeg.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de 'Met Elkaar' groepen? Neem dan contact op met het Aanmeldpunt Bijeen, 073- 7820178 

> Flyer over Met Elkaar in de gemeente Heusden