Met Elkaar - dagbesteding in Heusden

Heeft u behoefte aan een praatje of wilt u er gewoon lekker een paar uur wat gezelligheid om u heen? Vindt u het leuk om een spelletje te doen of een kaartje te leggen? Of samen koken en genieten van een warme maaltijd? Het kan allemaal op de locaties van Met Elkaar. Een paar uurtjes of de hele dag.  

Met Elkaar is een plek waar u andere mensen ontmoet, waar u samen, naar eigen wens, een leuke en zinvolle invulling van de dag heeft. Niets moet en er is geen vaststaand programma. U bent altijd welkom om aan te sluiten. Voor actuele informatie neem contact op met Harm of Nicolien, sociaal werkers (073 511 83 50 of mail receptie@bijeenheusden.nl)

Locaties 

Met Elkaar is te vinden op meerdere locaties in de gemeente Heusden. 

Met Elkaar vindt in Die Heygrave elke maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats. Deelname is kosteloos. Er is de mogelijkheid te blijven eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

Adres: Burgemeester Zwaansweg 4 in Vlijmen 

Met Elkaar vindt in De Stulp elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.30 uur plaats. Deelname is kosteloos. Er is de mogelijkheid te blijven eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding. 

Adres: Admiraalsweg 101 in Drunen

Met Elkaar vindt in De Steeg elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

Adres: Meester Prinsenstraat 38 in Haarsteeg.

Met Elkaar vindt in de Schakel elke woensdag van 10.00 tot 13.00 uur plaats. Iedereen die het leuk vindt om samen met anderen activiteiten te ondernemen, is van harte welkom. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding. 

Adres: Vermeerstraat 58a in Oudheusden

Met Elkaar vindt in De Mand elke donderdag van 10.00 tot 13.00 uur plaats. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

Adres: Jan Steenstraat 2 in Vlijmen

Iedereen is welkom 

Met Elkaar is er op gericht zo veel mogelijk mensen op een goede en leuke manier te laten meedoen. Bent u slecht ter been of wat vergeetachtig? Of zijn er andere zaken waardoor u soms wat minder goed uit de voeten kunt? Neem gerust vooraf contact met ons op om dit te bespreken. Laat ons weten of u graag een keertje langs wilt komen om een kijkje te nemen of Met Elkaar iets voor u is. Dan kunnen wij u op een gepaste wijze op een van onze locaties ontvangen.

Specialistische vormen van dagbesteding

Naast de Met Elkaar locaties bij u in de buurt, zijn er ook specialistische vormen van dagbesteding beschikbaar. Deze dagbesteding is vaak gericht op een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld inwoners met dementie of een verstandelijke beperking. Op een dagbestedingslocatie wordt er samen met u gekeken hoe u het prettigst de dag kan doorkomen en indien mogelijk nog wat kan leren.   

Meer informatie

Wilt u meer weten over de 'Met Elkaar' groepen? Neem dan contact op met Julia Gavrilenko, 073 511 83 50 of mail receptie@bijeenheusden.nl.

> Flyer over Met Elkaar in de gemeente Heusden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een specialistische vorm van dagbesteding? Neem dan contact op met Bijeen, telefoon (073) 78 201 78. E-mailen kan ook: info@bijeenheusden.nl.