Met Elkaar - dagbesteding in Heusden

Heeft u behoefte aan een praatje of wilt u er gewoon lekker een paar uur wat gezelligheid om u heen? Vindt u het leuk om een spelletje te doen of een kaartje te leggen? Of samen koken en genieten van een warme maaltijd? Het kan allemaal op de locaties van Met Elkaar. Een paar uurtjes of de hele dag.  

Met Elkaar is een plek waar u andere mensen ontmoet, waar u samen, naar eigen wens, een leuke en zinvolle invulling van de dag heeft. Niets moet en er is geen vaststaand programma. U bent altijd welkom om aan te sluiten. 

In verband met huidige maatregelen en strikte RIVM-richtlijnen wijken de openingstijden, activiteiten en maaltijden op dit moment iets af. Voor actuele informatie neem contact op met Julia Gavrilenko, sociaal werker (073 511 83 50 of mail receptie@bijeenheusden.nl)

Locaties 

Met Elkaar is te vinden op meerdere locaties in de gemeente Heusden. 

Die Heygrave
Burgemeester Zwaansweg 4 in Vlijmen
Met Elkaar vindt in Die Heygrave elke maandag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats. Deelname is kosteloos. Er is de mogelijkheid te blijven eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

De Stulp 
Admiraalsweg 101 in Drunen
Met Elkaar vindt in De Stulp elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats. Deelname is kosteloos. Er is de mogelijkheid te blijven eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding. 

De Steeg
Meester Prinsenstraat 38 in Haarsteeg.
Met Elkaar vindt in De Steeg elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

De Schakel
Vermeerstraat 58a in Oudheusden
Met Elkaar vindt in de Schakel elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur plaats. Iedereen die het leuk vindt om samen met anderen activiteiten te ondernemen, is van harte welkom.

De Mand
Jan Steenstraat 2 in Vlijmen
Met Elkaar vindt in De Mand elke donderdag van 10.00 tot 16.00 uur plaats. Er is de mogelijkheid om tussen de middag mee te eten. We vragen daarvoor een kleine vergoeding.

Iedereen is welkom 

Met Elkaar is er op gericht zo veel mogelijk mensen op een goede en leuke manier te laten meedoen. Bent u slecht ter been of wat vergeetachtig? Of zijn er andere zaken waardoor u soms wat minder goed uit de voeten kunt? Neem gerust vooraf contact met ons op om dit te bespreken. Laat ons weten of u graag een keertje langs wilt komen om een kijkje te nemen of Met Elkaar iets voor u is. Dan kunnen wij u op een gepaste wijze op een van onze locaties ontvangen.

Meer informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Julia Gavrilenko, 073 511 83 50 of mail receptie@bijeenheusden.nl.

> Flyer over Met Elkaar in de gemeente Heusden