Op de supermarktsafari kom je te weten waar verleidingen op de loer liggen en waar je zelfs misleid wordt in de supermarkt om ongezonde producten te kopen. We informeren je graag over wat (on)gezonde voeding voor je doet en leren je graag etiketten lezen. Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor jouw lichaam. Door gezond te eten verklein je de kans op ziekten, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten en kanker. Het helpt je ook om een gezond gewicht te behouden of een gezonder gewicht te krijgen. Wist je dat gezond eten ook goed is voor het milieu! Door mee te doen aan de safari leer je kritischer kijken naar voedingsclaims en kun je met een gerust hart gezondere voeding kopen. Na de safari ontvang je een e-book met allerlei tips en een goodiebag van de Albert Heijn. De supermarktsafari is op:

De supermarktsafari is van 18.30 tot 21.00 uur. We starten met een presentatie in het gemeentehuis in Drunen. Daarna gaan we op safari bij de Albert Heijn - Jan Linders aan de Grotestraat in Drunen.

De safari is volgeboekt

Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst. Als we een nieuwe safari organiseren, dan brengen we je daarvan op de hoogte. Deelname is gratis, eventuele boodschappen die je tijdens de safari koopt zijn voor eigen rekening.