Nieuwsoverzicht

 • Digitale workshop 'Klein geluk voor de mantelzorger'

  3 november 2020

  In samenwerking met auteur Inge Jager houdt Bijeen op dinsdag 10 november een digitale workshop over klein geluk voor de mantelzorgers. Tijdens de workshop wordt aan de hand van inspirerende oefeningen uitgelegd hoe je als mantelzorger zelf in balans blijft. Want wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt daarna des te beter voor een ander. 

 • Mantelzorg

  Een jaar gratis lid van MantelzorgNL

  16 oktober 2020

  In het kader van de Week van de Mantelzorg, die we in Heusden in de week van 10 november vieren, biedt het Steunpunt Mantelzorg Heusden aan alle mantelzorgers in de gemeente een jaar lang gratis lidmaatschap van MantelzorgNL, de landelijke vereniging van mantelzorgers. Het lidmaatschap biedt allerlei voordelen. Aanmelden voor een gratis lidmaatschap kan tot 10 november a.s. Klik op de kop voor meer informatie.

 • Nieuw spreekuur geldzaken en formulieren

  29 september 2020

  Op maandag 28 september opende wethouder Thom Blankers het nieuwe spreekuur Geldzaken & Formulieren. Vanaf nu is het spreekuur elke week ook in de bibliotheek van Drunen.

 • Het nieuwe coronavirus

  26 augustus 2020

  De coronacrisis heeft een grote impact op ons sociale en maatschappelijke leven. Met name oudere en kwetsbare mensen dreigen in een sociaal isolement te raken. Een aantal organisaties hebben daarom samen het initiatief Heusden Helpt! ontwikkeld. Speciaal om oog te hebben en te houden voor die kwetsbare doelgroep.