Nieuwsoverzicht

 • Seksueel misbruik(t)? Doorbreek het taboe!

  17 mei 2019

  Seksueel misbruik is aan de orde van de dag. Toch is het taboe rondom dit thema nog steeds groot. Bijeen Heusden en Blauwe Maan willen het onderwerp in de gemeente Heusden op de kaart zetten, met een gevarieerde thema avond voor inwoners en professionals op 5 juni a.s. in De Mand te Vlijmen.

 • April bewustwordingsmaand Rouw en Verlies

  20 maart 2019

  In april vindt in de gemeente Heusden de bewustwordingsmaand Rouw en Verlies plaats. Samen met een aantal partners houdt Bijeen in die maand een aantal activiteiten om aandacht te geven aan dit thema. Deelname aan de activiteiten is gratis.

 • ZorgSaam Heusden start WeHelpen-Ontmoetingsplek

  1 oktober 2018

  ZorgSaam Heusden start dinsdag 2 oktober met een WeHelpen-Ontmoetingsplek in de bibliotheek in Drunen. Voor iedereen met een kleine hulpvraag en die graag af en toe iemand anders de helpende hand wil toesteken.

 • Met Elkaar nu ook in Haarsteeg en Oudheusden

  13 april 2018

  Mensen die op zoek zijn naar een praatje of een ontmoeting of gewoon met anderen een bakkie koffie wiIlen drinken, kunnen in onze gemeente terecht op 4 ‘Met Elkaar’-locaties. Naast Met Elkaar in Die Heygrave en Met Elkaar in de Stulp kunnen mensen sinds kort ook binnenlopen in de Huiskamer in Oudheusden en De Haarstek in Haarsteeg.