Nieuwsoverzicht

 • Cursus voor jonge ouders

  9 januari 2024

  Een cursus speciaal voor jonge ouders die ook weleens moe zijn, ruzie maken, onzeker zijn of gewoon meer willen weten over het ouderschap. Voor alle ouders dus!

 • Supermarktsafari

  21 november 2023

  Ga jij mee op supermarktsafari? Op deze safari kom je te weten waar verleiding op de loer liggen en waar je zelfs misleidt wordt in de supermarkt om ongezonde producten te kopen.

 • Specials gids

  21 november 2023

  Door twee enthousiaste inwoners uit de gemeente is een lokale specials gids gemaakt. Hierin staan activiteiten en informatie voor mensen met een beperking.

 • Week tegen de Kindermishandeling

  20 november 2023

  Sprookjes die eindigen met: …en ze leefden nog lang en gelukkig, die kennen we allemaal wel. Maar in het dagelijks leven is daar niet altijd sprake van. In de week tegen kindermishandeling staan we stil bij de gedachte dat iedereen in Heusden, groot of klein, zich thuis fijn en veilig voelt.

 • Zoekt de Adviesraad Sociaal Domein Heusden (ASDH) jou?

  27 oktober 2023

  Denk jij graag mee over de ontwikkelingen in de zorg en ondersteuning (ook wel het sociaal domein) van de gemeente? Heb jij ervaring met Jeugdhulp, Wmo of de Participatiewet? Of heb je er zelf mee te maken (gehad) of iemand uit jouw omgeving? Dan zoekt de Adviesraad jou!

 • Ga aan de slag met je gevoelens van eenzaamheid

  23 oktober 2023

  Of je nu jong of al wat ouder bent: iedereen kan eenzaamheid ervaren. Wie zich eenzaam of vaak alleen voelt, wil meestal graag van dit gevoel af. Maar hoe doe je dat? Het is niet zo makkelijk opgelost als ‘onder de mensen komen’. Vanaf donderdag 9 november start een nieuwe reeks van de gratis cursus ‘Frisse start’. Deze cursus is speciaal voor Heusdenaren die zich (weleens) eenzaam voelen, daar meer inzicht in willen krijgen en meer contacten willen opdoen.

 • Feestelijke aftrap Maand van de Ontmoeting

  6 oktober 2023

  De maand oktober staat in het teken van Ontmoeting in Heusden. De coalitie Kom Erbij Heusden heeft weer een flink programma opgesteld met allerlei activiteiten om elkaar te ontmoeten. Kijk snel op www.komerbijheusden.nl voor meer informatie!

 • Hulp reizen OV

  5 oktober 2023

  Wilt u wel eens met de bus of trein ergens naar toe, maar doet u dat niet, omdat u het lastig vindt of niet weet hoe het werkt? Daar helpen we u graag bij!

 • Cliëntervaringsonderzoek Bijeen Heusden

  8 september 2023

  Ieder jaar wordt onderzocht hoe tevreden cliënten van Bijeen Heusden zijn over de dienstverlening.  Ook nu blijkt weer dat inwoners, die zorg of ondersteuning nodig hebben van Bijeen Heusden, erg tevreden zijn over de dienstverlening en de kwaliteit van de ondersteuning.

 • Samen aan tafel tijdens Wereld Alzheimer Dag

  17 augustus 2023

  Op donderdag 21 september is het Wereld Alzheimerdag en daarom organiseren we in september verschillende activiteiten voor inwoners die met dementie te maken hebben of graag meer over dementie willen weten! Lees snel verder...