Nieuwsoverzicht

  • Cliëntervaringsonderzoek Bijeen Heusden

    8 september 2023

    Ieder jaar wordt onderzocht hoe tevreden cliënten van Bijeen Heusden zijn over de dienstverlening.  Ook nu blijkt weer dat inwoners, die zorg of ondersteuning nodig hebben van Bijeen Heusden, erg tevreden zijn over de dienstverlening en de kwaliteit van de ondersteuning.

  • Meer bewegen voor ouderen

    6 februari 2023

    Wist je dat beweging je vitaal en in balans houdt bij het ouder worden? In Heusden worden op verschillende locaties voor ieder niveau beweeglessen georganiseerd. De lessen zijn gericht op het soepel houden van lichaam en geest, hoe jong of oud je ook bent.

  • Samen Oplopen: de kracht van er zíjn voor gezinnen

    21 februari 2022

    Als ouder wil je natuurlijk je kinderen goed opvoeden en een fijne jeugd geven. Maar soms lukt dat gewoon even niet. Je hebt allerlei zorgen en problemen aan je hoofd die veel van je aandacht en energie vragen. Eind 2020 is heet project Samen Oplopen gestart in de gemeente Heusden. Binnen Samen Oplopen ondersteunen we gezinnen met kinderen tot 23 jaar. Denk daarbij aan hulp bij financiële zorgen, het krijgen van een groter netwerk of ondersteuning wanneer het niet zo goed gaat met je kind (thuis of op school).

  • Een dag uit het leven van een maatschappelijk werker van Bijeen

    10 december 2020

    Binnen Bijeen is Angela van Hest actief als maatschappelijk werker. Al ruim zes jaar lang is Valerie een van haar cliënten: een moedige dame die veel heeft meegemaakt en in het maatschappelijk werk van Bijeen een lichtpunt zag. Angela en Valerie sluiten binnenkort hun hulpverleningstraject af. Wat is er in tussentijd gebeurd?